Przerwa obiadowa to solidny posiłek dla uczestników Twojego szkolenia.
Zapraszamy do zapoznania się z kartą dań, które dostarczane są do naszych sal szkoleniowych.
LUNCH
Jak serwujemy?
Zestawy lunchowe dostarczane są do naszych sal w specjalnych termoizolacyjnych skrzyniach. Każdy zestaw trafia do słuchacza opakowany w pudełko dostosowane do potrzeb gastronomii, do każdego dania zamówione są plastikowe sztućce. Porcje są niezwykle syte i smaczne. Godzinę dostawy lunchu wystarczy zgłosić pracownikowi Lingua Nova lub wpisać w formularzu rezerwacji (doprecyzowanie usługi).
Jaki jest koszt zestawu?
35,00zł netto/osoba (drugie danie)
45,00zł netto/osoba (zupa + drugie danie)
LUNCH, WODA, SOK
Jak serwujemy?
Butelkowana woda mineralna gazowana i niegazowana oraz szklane dzbanki z kilkoma rodzajami soków znajdują się w wydzielonym na usługę gastronomiczną punkcie sali lub na stolikach. Przy wynajmie weekendowym soki pozostawiamy w zamkniętych kartonikach. Do napojów zimnych podajemy szklanki oraz serwetki. Zestawy lunchowe dostarczane są do naszych sal w specjalnych termoizolacyjnych skrzyniach. Każdy zestaw trafia do słuchacza opakowany w pudełko dostosowane do potrzeb gastronomii, do każdego dania zamówione są plastikowe sztućce. Porcje są niezwykle syte i smaczne, dzięki czemu przerwa obiadowa jest chwilą odpoczynku, ale i możliwością networkingu w czasie regeneracji. Godzinę dostawy lunchu wystarczy zgłosić pracownikowi Lingua Nova lub wpisać w formularzu rezerwacji (doprecyzowanie usługi).
Jaki jest koszt zestawu?
42,00zł netto/osoba (drugie danie + woda + sok)
MENU ZESTAWÓW LUNCHOWYCH
Barszcz ukraiński
Tradycyjna zupa buraczkowa, gotowana na bulionie z indyka i żeberkach wieprzowych.
Zupa jarzynowa
Klasyczna zupa z kalafiorem, świeżą marchwią, ziemniakami i fasolką szparagową na wywarze drobiowym.
Krupnik
Bardzo treściwa i sycąca zupa z kaszą jęczmienną, ziemniakami i marchwią, gotowana na nóżkach z kurczaka.
Wszystkie zupy dostarczane są w plastikowych opakowaniach na ciepło, dowóz odbywa się przy użyciu specjalnej skrzyni termoizolacyjnej. Do każdej porcji dodawane są plastikowe sztućce. Jeśli zamówienie będzie dzielone na kilka rodzajów zupy, to minimalna liczba porcji jednego rodzaju wynosi cztery.
Duszona karkówka wieprzowa
Kotleciki z mięsa karkowego z kluseczkami ziemniaczanymi i zasmażanymi buraczkami.
Chrupiący de volaille
Drobiowa roladka mięsna z nadzieniem z masła czosnkowego i pietruszki, pieczone ziemniaczki i surówką ze świeżych warzyw.
Tradycyjny kotlet schabowy
Duża porcja mięsa schabowego podawana z tłuczonymi ziemniaczkami i surówką ze świeżych warzyw.
Wszystkie zestawy lunchowe dostarczane są w plastikowych opakowaniach na ciepło, dowóz odbywa się przy użyciu specjalnej skrzyni termoizolacyjnej. Do każdej porcji dodawane są plastikowe sztućce. Jeśli zamówienie będzie dzielone na kilka potraw, to minimalna liczba porcji jednego rodzaju wynosi cztery.
Gulasz warzywny
Gulasz z warzyw: cukinii, marchwi, papryki, pomidorów i ziemniaków w sosie curry z pietruszką, cebulką i czosnkiem.
Gołąbki z farszem pieczarkowym
Gołąbki z młodej lub włoskiej kapusty z farszem pieczarkowym, podawane z kaszą i sosem pieczarkowym.
Wszystkie zestawy lunchowe dostarczane są w plastikowych opakowaniach na ciepło, dowóz odbywa się przy użyciu specjalnej skrzyni termoizolacyjnej. Do każdej porcji dodawane są plastikowe sztućce. Jeśli zamówienie będzie dzielone na kilka potraw, to minimalna liczba porcji jednego rodzaju wynosi cztery.
Sprawdź również naszą przerwę kawową.
Jeżeli masz pomysł na inną konfigurację zestawów lunchowych lub chciałbyś skonsultować menu – napisz do nas: rezerwacje@saleszkoleniowe.waw.pl lub zadzwoń: 22 584 10 11